Bekijk alle opportuniteiten

Business developer Nederlandstalig

Bizzcontrol is the new kid in Fintech town, en heeft het potentieel en de ambitie om een blijvende impact te hebben op het huidige accountancy landschap. Om onze groei binnen België te versnellen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Business Development manager die met veel goesting als een van de eerste medewerkers aan boord durft te stappen van een start-up in volle expansie!

Wat kan jij voor ons betekenen?

Bizzcontrol heeft een prachtig product dat de accountant van morgen in staat stelt om zijn klanten op een efficiënte manier inzicht te geven in hun financiële cijfers. Een prachtig product waar niemand van op de hoogte is, zal echter klein blijven. Daarom zoeken we iemand die met een gezonde passie de boekhoudkantoren in België benadert, de accountant uitlegt hoe Bizzcontrol hun leven kan verbeteren, en uiteindelijk zorgt voor tevreden nieuwe klanten.

Naast het operationele werk, verwachten we van onze Business Development Manager dat hij/zij proactief meedenkt om de ideale go-to-market strategie verder uit te tekenen. Door een gezonde combinatie van durf, lef en passie slaag je erin om Bizzcontrol op de Belgische kaart te zetten, en klaar te stomen voor verdere Europese groei!

Wie ben jij?

  • Minstens 5 jaar relevante ervaring in Business Development, in een gelijkaardige sector
  • Ervaring in SaaS/Start-up/Fintech bedrijven geldt uiteraard als een plus
  • Een passie voor sales, en een gezonde interesse in het accountancy landschap
  • Je draagt de waarden ownership en entrepreneurship hoog in het vaandel. Je houdt ervan om zelf initiatief te nemen, en je voelt je verantwoordelijke voor je eigen resultaten.

Wat bieden wij?

  • Je komt terecht in een jonge dynamische omgeving waar je voluit jouw eigen passie en expertise tot uiting kan laten komen. Je kan mee met de oprichters de toekomst van Bizzcontrol vormgeven!
  • We bieden je een marktconform salarispakket aan, waarbij jouw salaris mee evolueert met het succes van Bizzcontrol.
  • We zorgen voor de nodige ontspanningsmomenten die ons team dichter bij elkaar zullen brengen!

Ben jij de persoon die wij zoeken als Business Development manager voor Bizzcontrol?

Appliceer dan nu meteen en wie weet word jij binnenkort onze collega!

Gelieve een geldig emailadres op te geven