Bekijk alle vacatures

Customer Success Manager

Wie zijn wij?

Bizzcontrol is een Gentse fintech scale-up waar ondernemerschap en klantgerichtheid centraal staan. Onze missie is om accountants te ondersteunen in hun transformatie naar proactieve adviseurs, zodat ondernemers betere business beslissingen kunnen nemen. Dankzij ons gebruiksvriendelijk softwareplatform krijgen op vandaag reeds meer dan 10.000 KMO’s inzichtelijk en visueel aantrekkelijk advies van hun accountant.

Om onze groei te versnellen, zijn we op zoek naar een gepassioneerde Customer Success Manager die met veel enthousiasme aan boord stapt van ons veelbelovend bedrijf in volle expansie!

Wie ben jij?

Accountants helpen is een passie voor jou. Je combineert affiniteit met finance en technologie met een natuurlijke commerciële flair. Je hebt een grote interesse in het accountancy landschap en verdiept je met plezier in dit boeiende ecosysteem. Uiteraard is een ervaring in de accountancy- en/of softwaresector een pluspunt.

Jouw hoofdtaak is om Bizzcontrol succesvol te integreren in de nieuwe manier van werken binnen de accountancysector. Je zal instaan voor het doeltreffend onboarden van nieuwe klanten, en hen wegwijs maken in ons krachtige platform. Je begrijpt de noden van accountants, en kunt deze vertalen in een product roadmap. Je focust hierbij op features die aansluiten bij de huidige manier van werken, maar je durft ook out-of-the-box te denken om visionaire features te ontwikkelen die de advieswaarde van accountants drastisch kunnen verhogen.

Je bent een matuur persoon waarvoor doorzettingsvermogen en eigenaarschap belangrijke kernwaarden zijn. Je houdt ervan zelf initiatief te nemen, en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaten.

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een jonge dynamische omgeving waar je voluit je eigen passie en expertise tot ontplooiing kunt brengen. Wij besteden veel tijd aan opleiding on the job en leren zelf ook graag bij van jou!

Je krijgt de kans om lid te zijn van het kernteam en mee de toekomst van Bizzcontrol vorm te geven. Sterke communicatieve vaardigheden en een echte teamspeler attitude zijn dan ook cruciaal.

Ons kantoor bevindt zich in het ondernemende MeetDistrict (Ghelamco Arena). Uiteraard hebben wij een flexibele work policy waarbij thuiswerk absoluut tot de mogelijkheden behoort. Kwalitatief elkaar ontmoeten en echte connectie creëren is voor ons de maatstaf, eerder dan het aantal uren dat we samen doorbrengen op kantoor.

We bieden je een marktconform salarispakket aan met meerdere extralegale voordelen (onder meer maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering). We zorgen voor een mobiliteitsoplossing op jouw maat, waarbij een bedrijfswagen zeker bespreekbaar is.

Work hard, play hard maakt integraal deel uit van onze cultuur. Successen vieren we samen, en dankzij 32 verlofdagen bieden we jou voldoende tijd om de batterijen met regelmaat opnieuw op te laden!

Geïnteresseerd?

Gelieve een geldig emailadres op te geven