Business developer Nederlandstalig

Bizzcontrol is the new kid in Fintech town, en heeft het potentieel en de ambitie om een blijvende impact te hebben op het huidige accountancy landschap. Om onze groei binnen België te versnellen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Business Development manager die met veel goesting als een van de eerste medewerkers aan boord durft te stappen van een start-up in volle expansie!

Full stack developer Dutch or English speaking

Bizzcontrol is the new kid in Fintech town which has the potential and ambition to achieve an ever-lasting impact on the accountancy landscape. To sustain the growth of our product we are looking for a full stack developer able to create impact and willing to jump on the train as one of the first employees.

All-round marketeer Nederlandstalig

Bizzcontrol is the new kid in Fintech town, en heeft het potentieel en de ambitie om een blijvende impact te hebben op het huidige accountancy landschap. Om onze groei binnen België te versnellen, zijn we op zoek naar een wervende All-round Marketeer die met veel goesting als een van de eerste medewerkers aan boord durft te stappen van een start-up in volle expansie!

Product Manager Nederlandstalig

Bizzcontrol is the new kid in Fintech town, en heeft het potentieel en de ambitie om een blijvende impact te hebben op het huidige accountancy landschap. Om ons product verder te versterken en ons bedrijf verder te doen groeien zijn we op zoek naar een Product Manager met visie die met veel goesting als een van de eerste medewerkers aan boord durft te stappen van een start-up in volle expansie!