Bizzgames

All-round Marketeer

Bizzcontrol is een Gentse fintech scale-up waar ondernemerschap en klantgerichtheid centraal staan. Onze missie is om accountants te ondersteunen in hun transformatie naar proactieve adviseurs, zodat ondernemers betere business beslissingen kunnen nemen. Dankzij ons gebruiksvriendelijk softwareplatform krijgen op vandaag reeds meer dan 20.000 KMO’s inzichtelijk en visueel aantrekkelijk advies van hun accountant. Om onze groei te versnellen, zijn we op zoek naar een dynamische all-round marketeer die met veel enthousiasme aan boord stapt van ons veelbelovend bedrijf in volle expansie!
Fulltime
Nederlands
Gent

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in diverse marketingtechnieken (SEO, SEA, traditionele media, blogs, content marketing, ...) en je kunt deze toepassen op een data-gedreven en wendbare manier om zo snel te merken wat er succesvol is. Je hebt kaas gegeten van copywriting op een manier die past bij een product zoals Bizzcontrol. Kennis van grafisch- en/of webdesign is een stevige plus. Je hebt een gezonde interesse in het accountancy landschap en verdiept je met plezier in dit boeiende ecosysteem. Uiteraard is een ervaring in de accountancy- en/of softwaresector zeer waardevol.

Jouw hoofdtaak is om Bizzcontrol verder in de markt te zetten. Je zult verschillende kanalen inschakelen om ervoor te zorgen dat alle accountants begrijpen waar Bizzcontrol voor staat, en hoe ons platform hen kan helpen bij het verhogen van hun advieswaarde. Je werkt nauw samen met ons business development team en zorgt voor een gealigneerde visie tussen onze marketing- en salesstrategie.

Je bent een matuur persoon waarvoor doorzettingsvermogen en eigenaarschap belangrijke kernwaarden zijn. Je houdt ervan zelf initiatief te nemen, en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaten.

Wat bieden we jou?

Je komt terecht in een jonge dynamische omgeving waar je voluit je eigen passie en expertise tot ontplooiing kunt brengen. Wij besteden veel tijd aan opleiding on the job en leren zelf ook graag bij van jou!

Ons kantoor bevindt zich in het ondernemende MeetDistrict (Ghelamco Arena). Uiteraard hebben wij een flexibele work policy waarbij thuiswerk absoluut tot de mogelijkheden behoort. Kwalitatief elkaar ontmoeten en echte connectie creëren is voor ons de maatstaf, eerder dan het aantal uren dat we samen doorbrengen op kantoor.

We bieden je een marktconform salarispakket aan met meerdere extralegale voordelen (onder meer maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering). We zorgen voor een mobiliteitsoplossing op jouw maat.

Work hard, play hard maakt integraal deel uit van onze cultuur. Successen vieren we samen, en dankzij 32 verlofdagen bieden we jou voldoende tijd om de batterijen met regelmaat opnieuw op te laden!

Geïnteresseerd?

Klaar om jouw klanten nóg beter te adviseren?

Bizzcontrol BV

info@bizzcontrol.com
Meetdistrict Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300
9000 Gent

BE 0746.718.173

© Bizzcontrol BV