Over ons

Bizzcontrol is ontstaan vanuit de missie om ondernemers betere business beslissingen te laten nemen op basis van hun financiële cijfers, om zo hun bedrijf te laten groeien.

Waar grote ondernemingen beroep kunnen doen op op maat gemaakte business intelligence oplossingen, zijn de meeste KMO’s toegewezen op de tussentijdse rapporten van hun boekhouder. Het is onze visie om accountants te helpen om op een zeer efficiënte manier effectief waarde te kunnen halen uit de boekhouddata, om zo verder te evolueren naar die proactieve adviseur waar hun klanten naar op zoek zijn.

De oprichters brengen elk meer dan 10 jaar ervaring in Business Controlling, Software development en Business development met zich mee. Het is dankzij deze praktijkervaring dat Bizzcontrol vanuit haar fundamenten opgebouwd is om uiterst gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar te zijn voor elk boekhoudkantoor.

Ontdek in deze reportage van Kanaal Z waar Bizzcontrol voor staat, en hoe we accountants én ondernemers laten groeien.

Maak kennis met onze co-founders

Nicholas De Nil

Nicholas is als Business Controller bij oa. AB Inbev, Omega Pharma en meerdere Belgische KMO’s gepassioneerd geraakt door het vertalen van complexe cijfers in begrijpbare business inzichten in mensentaal.

Als CEO van Bizzcontrol ziet hij het als zijn missie om accountants én ondernemers sterker te maken.

Lode Cools

Lode heeft na zijn opleiding als burgerlijk ingenieur zijn strepen verdiend in de IT-wereld als full stack software developer en R&D manager bij oa. Nokia, Addestino en Venture Spirit.

Als CTO van Bizzcontrol ontwikkelt Lode samen met zijn team een state-of-the-art platform waar de ‘User Experience’ centraal staat.

Wim Hoornaert

Wim heeft tijdens zijn 15-jarige carrière bij KBC Bank als bedrijvencentrumdirecteur voor Oost-Vlaanderen geleerd wat de waarde is van het opbouwen van langetermijnrelaties.

Als Commercial Director van Bizzcontrol gaat Wim in dialoog met accountants, en bekijkt hij samen hoe Bizzcontrol kan bijdragen tot het succes van het kantoor.

Word jij onze nieuwe collega?

Ontdek onze vacatures!